20 Aralık 2012 Perşembe

Anal Seks Klavuzu

Cinselliğin tüm insanlar için cezbedici olduğu bir gerçek. Çağın ilerlemesi, görsel medya, internet vs.'nin hayatımıza girmesiyle cinselliğin insanların beynindeki tabu olmaktan çıkıp günlük hayatın bir parçası olduğu gerçeği tüm toplumlarda olduğu gibi bizde de kabul görmeye başladı.
İnternette kısa bir aramayla(sex yazınca 3.330.000.000 sonuç) her türlü bilgiye ulaşmak mümkün olsa da bu içeriklerin çoğunluğunun çokta sağlıklı olmadığı ya da istenilen bilgi yerine kullanıcıyı bu kaynağa çekme amaçlı olduğu bilinen bir gerçek.
Anal sex ise(208.000.000 arama sonucu) artık tabu olmaktan çok uzak.
İnternette birçok kaynakta anal seksin nasıl yapılacağı konusunda uzun uzadıya açıklamaları görmeyen neredeyse yoktur sanırım. Ancak çoğunun "şöyle kocaman tükürün, sokun gitsin" kıvamında olduğunu görüyoruz.
İşte size kültür hizmeti, açıklamalı anal seks klavuzumuz:

Malzemeler: 
  • 1 adet kıç(tercihen bayan kıçı)
  • Kayganlaştırıcı(Tercihen su bazlı. O yoksa gres yağı-hatta tereyağı bile olur)
  • Lavman için gerekli teçhizat
  • Yeteri uzunlukta ince gümüş zincir
  • Şarjı tam cep telefonu
Yapılışı:

Öncelikle kıçın sahibinin ikna edilmesi önemli. Hatun kişiye(isteğe göre lop yumurta kıvamındaki parlak beyefendiye) dil dökülerek anal seksin zevkte vereceği, hatta orgazmdan orgazma koşulacağı sabırla anlatılmalıdır. İşin en önemli boyutu ikna kısmıdır. Bu kısmı aştıysanız artık sizde potansiyel bir "Anal seks yapmış insanlar klübü" üyesi olmaya adaysınız.
Öyle "şaaak" diye sok-çıkar işine girecekseniz avucunuzu yalayacağınızı beyan eder, gözlerinizden öperim. Durun yahu, kıç sahibi razı oldu zaten. Kıç sahibini bu gibi durumda güzel masaj ve akabinde oral seksle(partnerinizin bayan olduğunu düşünüyorum, erkekse bu basamağı atlayabilirsiniz; ya da atlamayın, tercih sizin) mükafatlandırma skor hanenize artı puan olarak yazılacaktır. Hatta dileyen arkadaşlar güzel bir müzik, loş ışık&mum, şarap kombinasyonunu bile deneyebilirler.

Anal bölgenin temizliği konusunda eminseniz tamam, ancak emin olmayıp ilişki esnasında penisinizde domates kabukları görmek istemiyorsanız lavman işini deneyin derim. Yok efendim ben onunlada uğraşamam diyorsanız bir çubuğa bez bağlayıp sokun içeri, ileri geri yaparak bezi harbi gibi kullanın ve anüsün içini temizleyin.




Temizlikte tamaaaaam. Şimdi uygun miktarda kayganlaştırıcıyı kıç deliğine sürün ve içeri doğru parmakla ittirin. İttirin, ittirin. Yavaş, hooop ! Kolunu sok demedik be adam !
Hah sakin ol Rocky. Bu işi başaracaksın. Şimdi penisinizi elinizle kavrayıp kıç deliğinin üstüne getirip yavaşça ittirin. Tabi bu durumda pozisyon önemlidir. Ben size doggy öneririm. Ama isteğe bağlı olarak misyoner, bacak omza, kaşık, amuda kalkma, yarım vole vs. deneyebilirsiniz; herşeyi bizden beklemeyin, yaratıcı olun !
Eğer kayganlaştırıcı fazla geldiyse ve penis bir türlü girmiyorsa zinciri elinize alıp penise birkaç tur dolayın ve böyle sokmayı deneyin. Unutmayın kaygan zeminde iyi bir yol tutuş sağlamak için zincir kullanımı şarttır !

Evet oluyor değil mi ? Evet evet devam. Aferin bak girdi bile. Bundan sonrası tamamen size ve ne zaman boşalacağınıza bağlı. Keyfini çıkarmaya bakın.
Bazılarının cep telefonunu ne yapacağız dediğini duyar gibiyim.
Çabuk 112'yi arayın. Partneriniz bayıldı bile. Yahu zincirle anal seks olur mu hiç. Bu kadar mı safsın sen ?

Çabuk ara, çabuk. Ne bileyim "yolda böyle buldum tuttum yatağa getirdim" falan diye uydur birşeyler.
Şimdiden size zevkten zevke akmalar dilerim.
Bir başka klavuzda görüşmek dileğiyle.

Yazarın Notu: 

Klavuz tamamen eğlenmek amacıyla yazılmıştır :)
Vay efendim taktım zinciri hatunun kıçı dağıldı falan diye bana gelmeyin valla sorumluluk kabul etmem.

6 yorum:

Bir göz atayım hele neler neler yazmışsın