25 Mart 2013 Pazartesi

Oral Sex Klavuzu(Erkekler İçin)


Fi tarihinde verdiğim açıklamalı "Anal Sex Klavuzu"muzdan sonra düşündüm, düşündüm, düşündüm.
Yoooook, bu yazıyı düşünmedim yahu, farklı şeyler vs.
Tam da şu an otururken dedim ki kendi kendime "Eh bir insan Anal sex kıvamına gelmişse bunun bir de öncesi olmalı". Biz kitabın orta yerinden, hatta sonuç bölümünden konuşmuş ve fakat "Giriş" bölümüne değinmemişiz, buyrun size giriş bölümü...


Malzemeler:  

Bir adet bayan, çıtır, cıvır, işveli&cilveli hatun kişisi.
Dil(sizde mevcut)
Farklı aroma isteyenler için, çikolata-reçel-bal-marmelat-dondurma vs.

Yapılışı:

Hatun kişi ile öncelikle pozisyon konusunda fikir birliği yapılmalıdır. Eğer bu aşamada fikir birliği yapılmışsa yahut süreç simültane gelişmişse ve kafa bacakların arasındaki yerini almışsa lütfen "Hangi pozisyonda yalanmak istersin şekerim" kıvamında konuşmalar yapmayınız, olayı çirkinleştirmeyiniz.
Öncelikle bilinmesi gereken klitorise yapılacak bir zemin etütünün size olumlu olarak geri döneceğidir.


Zemin etütü derken sondaj makinasıyla hatuna işlem yapmayı aklına getirenlerin "malzemeler" kısmına bir kez daha göz atmalarında fayda olduğunu belirtirim.
Klitorise yapılacak ufak dil dokunuşları yavaş yavaş bu noktanın belirginleşmesine ve sertleşip hatun kişiden "off, ahh, eveeeeeeet" benzeri sesler çıkmasına yol açacaktır. Ancak hatun kişiden "hiii, abiiim yada hiii kocaaam" benzeri bir ses çıkmışsa arkanızı dönmeden eşhedüyü çekmek size ölmeden önce zaman kazandırabilir.  
Eğer herşey yolundaysa ve süreç doğru işliyorsa vajina dudaklarında şişme(bazen yanlara doğru açılmalar) olmasının yanı sıra vajina deliğinden sıvı transferi de başlayacaktır. Burada dikkat edilecek bir konu ise hangi delikten sıvı geldiğidir. Bilindiği üzere vajinadaki iki delikten biri üretra, diğeri ise rahimle alakalıdır. Bizi ilgilendiren delik ise rahimle alakalı olandır. Ancak olur ya "pissingsever" bir hatuna denk geldiyseniz üretradan çıkan sıvıyı(bildiğiniz çiş işte) suratınızda bir tazyik ile hissedebilirsiniz. Bu durumda ağız burun kapatarak(eğer bu özel bir fanteziniz değilse) bulunduğunuz koordinatı değiştirmekte fayda olacaktır.
(Sizi bilmem ama çiş olayı, hele ki surata; fena hemde çok fena)

Bu konuda da anlaştığımıza göre asıl konuya dönebiliriz. Vajinadan sıvı gelmeye başladığında(artık hangi sıvıyı kasdettiğimizi biliyoruz) birşeyler yolunda demektir. Bundan sonra işin asıl eğlencesi başlar. İsteğe göre vajina dudaklarını dudakların arasına alıp emmek, dilin vajinaya giriş çıkış yapması hanenize artı puanlar sağlayacağı gibi, hatun kişininde zevkli dakikalarını daha da yükseklerde yaşamasına yol açacaktır. Tabii ellerim boş kalmasın diyorsanız tercihe bağlı olarak hatun kişiyi okşamak, meme uçlarını sıktırmak, ya da parmakların vajina yada kıç deliğini uyarması karşılıklı hazzı arttırabilir. Ancak ellerim bomboş diyerek saçmalamaya gerek yoktur. Hazır eller boşken dağılan çarşafı düzelteyim, burnumdaki tatağı alayım falan; yapmayın bunları. Bak hele burundaki tatağı hiiiiç yapmayın. Ulen midem bulandı, bari yaptın git ellerini yıka be adam.
Dikkatli okuyucular malzemeler listesindeki bal, reçel vs'yi henüz kullanmadığımızı farketmişlerdir. Bunları tercihe bağlı olarak vajinaya, klitorise, yada meme uçlarına sürerek oral seksi hem kendiniz, hemde partneriniz için daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Ancak burada da dikkat çekmek istediğim özellikle bir konu var. Lütfen bal kullanacaksanız outdoor çalışması yapmayın. Hayır sonra civardaki arıların ve ayıların sizler için neler yapabileceğiniz görmek pek iyi sonuçlar doğurmayabilir.
Geldik işin özellikle hatun için en keyifli, erkek için en dikkat edilesi boyutuna:"Boşalma anı"
O an itibarı ile hatun kişi zevkin doruğuna çıkarken bacaklarını öyle sert ve sıkı kapatacaktır ki kadınların en kuvvetli kasının sadece çene kaslarını olmadığını anlayacaksınız.

(Birde bunun konuştuğunu düşünsenize, of offf)

Kadın tam boşalırken mümkünse kafanızı rahat nefes alabileceğiniz bir noktaya çekin, yada derin bir nefes çekip tutun. Unutmayın kadınların orgazmı esnasında nefes alamamaktan dolayı ölmüş yada beyne yeterli oksijen gidemediğinden idiot olmuş nice koçyiğitler var.
Netice itibarı ile lütfen aşağıdaki gibi bir orgazm beklemeyin. Belli bir miktar sıvı gelmesi normaldir, ama olur ya hatunun böylesine denk gelirseniz de hatunla yaşayacağınız bir sonraki oral seks maceranıza şemsiye ve yağmurlukla gelmeniz yararınıza olacaktır.
 
Bir sonraki klavuzda görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bir göz atayım hele neler neler yazmışsın