10 Ocak 2013 Perşembe

Türküz, Doğruyuz, Erkeğiz, Penis Boyu Hakkında Biraz Yalancı Olabiliriz

Yıllar öncesinde bir haber vardı.

Bir prezervatif markası, Türkiye pazarına girmeden düzenlediği bir anketle Türk erkeğinin penis boyunu öğrenerek pazara girmeyi düşünür.
Teoride mantıklı olan bu fikir, pratikte, Türk erkeğinin: "Abi valla kafası hariç 22 cm. ve damarlı benimki" söylemleriyle ve "Gecede çıkarmadan en az 5 posta atarım" nidaları eşliğinde çuvallamıştı. Hatta Türk erkeği ileri gidip, erken boşalma nedir abi ? Başladım mı Lombardini su motoru gibiyimdir, kesintisiz 3 saat çalışırım gibi iddialarda ortaya atmıştı.
Firmanın elde ettiği sonuçlara göre Türkiye pazarına XL boy diye tabir edilen büyük boy ve geciktiricisiz prezervatifle girilmesi kararı alınırken, firma bunun kendisi için büyük bir maddi hezimet olacağını bilemezdi.



İşin tuhaf boyutu kimsenin Small ( küçük) boy prezervatif almaya da yanaşmamasıydı. Öyle ya kasiyerin elinizdeki prezervatif kutusuna bakarak "Abi seninkide bamya kadar birşeymiş" bakışları fırlatarak gülümsemesi olasıydı.

Firma her ne kadar satışlara müdehale etsede ellerinde kolilerce XL prezervatif kalmıştı.
Şahsi fikrim; elde kalan bu prezervatifler köylerde başıboş gezen at yada eşeklerin nüfus kontrolünde kullanılabilirdi, ama tren kaçtı.
Ya da firma dolgulu sütyen mantığıyla dolgulu prezervatif üreterek Türkiye pazarında ettiği zararı bertaraf eder, hatta kar edebilirdi., olmadı

Netice itibarı ile;
Türk erkeğiyiz kardeşim, penis boyutumuz 22 cm. Ama gel gör ki yabancı mihraklar elin küçük çüklü Filipinlilerini aramıza sokup düşürüyorlar ortalamayı.



Yoksa bir gecede çıkarmadan 5 posta, durmadan 3 saat pompa bize yabancı değil.
Sevgiler.

1 yorum:

  1. :):):) okumuştum bu haberi.kesinlikle filipinlilerin suçu :)

    YanıtlaSil

Bir göz atayım hele neler neler yazmışsın